A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719646915.499.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Croitorul devenit miliardar. De la afaceri cu iepuri, la unul dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare de lux
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
21-03-2013, ora 09:05

Croitorul devenit miliardar. De la afaceri cu iepuri, la unul dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare de lux

Articol de Cristian Amariei

Italianul Renzo Rosso a intrat anul acesta in topul Forbes, cu o avere estimata la trei miliarde de dolari, cladita de pe urma unui brand construit in urma cu 35 de ani. Rosso nu s-a multumit niciodata cu putin si a decis sa-si urmeze visul, indiferent de obstacolele pe care le-a intampinat.

Renzo Rosso si-a infiintat prima afacere cu mult timp inaintea brandului Diesel, cunoscut astazi la nivel international. In copilarie, Rosso a primit un iepure, cadou din partea unui coleg de clasa. Cand a descoperit ca mica rozatoare este gestanta, a decis sa intoarca acest lucru in favoarea lui. A inceput un mic business cu iepuri, ca sa isi castige banii de buzunar.

In adolescenta, italianul recunoaste ca era mai preocupat de fete si de chitara sa electrica, decat de studiu. Singurul motiv pentru care a urmat cursuri de croitorie, spune el, este pentru ca auzise ca sunt usoare. La 15 ani realiza prima pereche de blugi la masina de cusut a mamei sale, iar curand avea sa vanda modelele create colegilor sai, pentru cativa dolari perechea. Isi aminteste cum freca materialul de asfalt ca sa ii dea un aspect mai putin rigid si usor uzat, fiind printre primii care a folosit aceasta tehnica, a povestit Renzo Rosso intr-un interviu acordat revistei Forbes.

Integral pe incont.ro

Foto: vogue.it

     
Tag-uri: Diesel, miliardar, Forbes
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii