A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830581.4413.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Crin Antonescu isi anunta demisia din fruntea PNL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
26-05-2014, ora 14:12

Crin Antonescu isi anunta demisia din fruntea PNL

Articol de Cristian Amariei

"Imi asum esecul PNL", a declarat Crin Antonescu, presedintele PNL. Pe FAcebook, liderul PNL a clarificat: Am anuntat in aceasta dimineata, intr-o conferinta de presa, ca imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea Partidului National Liberal!

Crin Antonescu declara, intr-o postare pe Facebook, ca rezultatul PNL este sub asteptarile liberalilor, el precizand: "Este evident ca la un rezultat de 15% PNL nu poate fi multumit! Este un rezultat sub asteptarile noastre si asa cum am anuntat neatingerea obiectivului stabilit e un esec pe care ca presedinte mi-l asum! Am anuntat in aceasta dimineata, intr-o conferinta de presa, ca imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea Partidului National Liberal! Voi anunta acest lucru in sedinta Biroului Politic National voi anunta acest lucru colegilor mei si vom lua deciziile care se impun acolo!", se arata in postarea lui Antonescu.

Surse citate de Realitatea TV precizeaza ca intreaga conducere a PNL va demisiona.

Sursa: realitatea.net

Foto: arq.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii