A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719811699.2218.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Crin Antonescu: „Victor Ponta este un om politic distrus”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-11-2014, ora 10:50

Crin Antonescu: „Victor Ponta este un om politic distrus”

Articol de Madalina Irimia
Crin Antonescu, fostul presedinte PNL, a declarat la Realitatea TV, ca in opinia sa, Victor Ponta este un om politic distrus dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale

Fostul presedinte al PNL a precizat ca dupa votul de duminica, Ponta este un om politic distrus, adaugand ca nu stie daca va mai avea posibilitatea sa revina:

”Pentru a ramane la guvernare cu orice pret, Ponta a facut multe lucruri. Pentru ca el sa devina presedinte cu orice pret. cei din jurul sau au distrus multe lucruri, inclusiv USL, sfarsind prin a-l distruge chiar pe Ponta ca om politic.(...) Evident, este distrus. Nu stiu in ce masura exista sansa revenirii si pana la urma depinde de domnul Ponta, de conjuncturi, dar ganditi-va ca dintr-un varf de putere si de ascensiune si de convingerea atat de multor oameni ca va obtine toata puterea, a ajuns in fata acestei strazi'a fi incarcat cu toate relele sistemului politic din Romania. in mod paradoxal, inclusiv cu relele lui Traian Basescu”, a spus Antonescu.

Acesta a mai precizat ca Iohannis a fost beneficiarul pedepsirii politicienilor, la votul de duminica, spunand ca nu contat ce a facut Iohannis, intrucat electoratul l-a perceput pe Ponta drept povara tuturor relelor facute de politicieni. Mai mult, fostul presedinte a mai sustinut ca mesajul pe care alegatorii au vrut sa il dea a fost ”nu ne mai pacaliti, nu stam acasa, suntem aici, va pedepsim”.

Oamenii, pentru ca au atat de rar cuvantul, nu sunt dispusi la nuante si alegerile nu decurg ca un proces in care avem articole de Cod Penal mai severe sau mai blande. Atunci se face o judecata in alb si negru si, cand de o parte ai ce iti aduce aminte de tot ce ai suportat tu de la politicieni, acela ajunge sa poarte povara tuturor relelor facute de toti politicienii, inclusiv de adversari. De aceasta data, spre deosebire de 2009 sau 2004, am avut nu doi politicieni fata in fata, ci un politician si un non-politician. Asta a generat speranta si verdictul dezechilibrat. in ciuda rezultatului extraordinar pentru care l-am felicitat pe Iohannis si pentru care ma bucur, marea victorie a acestor alegeri este ca s-a transmis mesajul: "Nu ne mai pacaliti, nu stam acasa! Suntem aici, va pedepsim!". Iohannis a fost beneficiarul pedepsirii politicienilor si in niciun caz campania sa nu a determinat acest rezultat. De fapt, nu a contat ce a facut Iohannis. El s-a comportat ca un om de bun simt care tocmai prin aceasta atitudine, chiar daca nu a oferit proba unor competente politice, a unui proiect politic, a fost de ajuns”, a mai afirmat liberalul.

In plus, Crin Antonescu a mai afirmat ca este pacat ca Ponta s-a sinucis politic: ”La momentul acesta PSD nu are alt om mai bun decat Ponta si in sensul acesta este pacat ca cel mai bun om totusi din cel mai mare partid a fost ucis sau s-a sinucis politic in aceasta imprejurare.

Sursa: realitatea.net
Foto: ziuaveche.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii