A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832116.6628.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Crin Antonescu: Nu vom negocia numirile procurorilor cu Traian Basescu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
27-01-2013, ora 13:08

Crin Antonescu: Nu vom negocia numirile procurorilor cu Traian Basescu

Articol de Cristian Amariei

Presedintele PNL Crin Antonescu a subliniat ca nu vor exista "negocieri" cu presedintele Traian Basescu pentru numirile procurorului general si a procurorului-sef al DNA, dupa ce seful statului a inaintat aceasta posibilitate, vineri.

"Nu avem ce negocia in aceasta privinta. Negocierile sunt in afara legii. Avem o intelegere de principiu cu institutiile europene. Nu putem negocia procurorii", a declarat liderul liberal, sambata, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a precizat ca reprezentantii USL tin "la independenta tuturor instantelor in raport cu factorul politic" si ca puterea politica trebuie sa respecte Constitutia, in acest sens majoritatea pe care o are USL in Parlament nemodificand principiile din Constitutie.

"Nu s-a schimbat nimic din convingerile noastre. Puterea politica si Guvernul trebuie sa aiba aceasi atitudine de respect fata de aceste principii prevazute in Constitutie, prevazute in programele noastre politice, reafirmate clar in toate angajamentele facute fata de cetatenii Romaniei. Discutia despre negocieri intre partide, actori poltici, institutii politice privitoare la numirea celor doi procurori sunt in afara acestor principii si reglementarilor legale", a punctat Crin Antonescu.

Integral pe ziare.com

Foto: a1.ro

     
Tag-uri: PNL, Crin Antonescu, DNA
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii