ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
08-02-2013, ora 13:47

Crin Antonescu: Nu-mi doresc suspendarea din functie a presedintelui Basescu

Articol de Cristian Amariei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca Traian Basescu ar trebui sa incalce Constitutia pentru a fi suspendat din functie, punctand insa ca nu-si doreste acest lucru.

Intrebat ce ar trebui sa faca Basescu pentru a fi suspendat, Antonescu a afirmat ca seful statului ar trebui sa incalce Constitutia. "Nu-mi doresc acest lucru (n.r. - suspendarea), pur si simplu nu mi-l doresc. Traian Basescu trebuie tratat corect din punct de vedere legal si politic. Corect din punct de vedere politic inseamna sa-l tratezi pe Traian Basescu ca pe un om lipsit de legitimitate. Asta este singura satisfactie pe care le-o putem da si cu care suntem datori alegatorilor nostri. (...) Niciodata nu ar trebui sa ne permitem sa-l tratam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, sa-l luam de presedinte nou-nout sau legitim al Romaniei, caci nu este din vara trecuta. Si spun asta nu pentru ca am eu o ciuda ca nu a iesit referendumul, nu, spun asta ca 7 milioane de oameni au ciuda ca nu a iesit referendumul si mai ales ca votul lor a fost calcat in picioare", a spus presedintele liberalilor, la Realitatea Tv.

El a afirmat ca Traian Basescu nu este un partener corect si ca nu crede in coabitarea dintre seful statului si premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a sustinut ca diferenta de ton a lui Victor Ponta in discutiile referitoare la Traian Basescu vine din obligatiile sale. "Nu am simtit o indepartare, o incetinire sau despartire de pas. Mergem in continuare cu aceeasi fermitate, seriozitate. Nici pentru mine Basescu nu este tema principala, eu am alte teme", a completat presedintele PNL.

Sursa: AGERPRES

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii