A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831291.0628.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Creatura bizara descoperita intr-o conserva de ton
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2015, ora 09:46

Creatura bizara descoperita intr-o conserva de ton

Articol de Cristian Amariei
O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta atunci cand a desfacut o conserva de ton. Privind cu atentie continutul, ea a observat ca in cutie era o creatura bizara care misca.

Speriata, femeia a impins continutul cu o furculita si a observat ca acea vietate se uita fix la ea. Apoi a chemat-o pe bunica sa sa vada si ea imaginea de groaza. Femeia a facut o fotografie continutului scabros si a postat-o pe internet, iar imaginea a devenit in scurt timp virala, toata lumea intrebandu-se ce poate fi acea creatura. De asemenea, ea a facut plangere companiei producatoare, Princes Tuna.

In urma testelor, s-a descoperit ca in conserva era un parazit numit Cymonthoa, care se hraneste cu continutul din intestinele pestelui. Cum a ajuns acel parazit intr-o conserva? Ei bine, aceasta este intrebarea la care trebuie sa raspunda compania care comercializeaza acel produs. Cel mai probabil, masurile de igiena nu au fost respectate.

Femeia care a facut descoperirea macabra a declarat ca nu le va spune niciodata copiilor ei ce a vazut in acea conserva, de teama ca pofta de mancare le va pieri instant si cu greu vor mai putea manca ceva fara teama unei alte "surprize".

Sursa: csid.ro
     
Tag-uri: conserva, peste, paraziti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii