ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2016, ora 13:03

Corpul neinsufletit al cantaretului Prince a fost incinerat in cadrul unei ceremonii private

Articol de Madalina Irimia
Corpul neinsufletit al cantaretului american Prince a fost incinerat sambata in cursul unei ceremonii private, urmand sa fie organizata o ceremonie publica pentru ca admiratorii sa-i poata aduce un ultim omagiu muzicianului american, a anuntat purtatoarea de cuvant Anna Meacham, relateaza AFP.

'Timp de cateva ore, a avut loc o frumoasa ceremonie privata in memoria lui Prince, in prezenta unui grup restrans de persoane care l-au iubit cel mai mult: familia, prieteni si muzicieni', a declarat, intr-un comunicat, Anna Meacham. 'Corpul lui Prince a fost incinerat' si locul unde va fi depusa cenusa 'va ramane privat', a precizat ea.

Cauzele decesului lui Prince, la 57 de ani, raman necunoscute fiindca politia nu a gasit semne de sinucidere si nici de traumatisme. Cantaretul american, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa.

Omagiile nu au incetat sa curga vineri, presedintele Obama, aflat in vizita oficiala la Londra, reafirmandu-si tristetea la disparitia "marelui interpret".

Seful aministratiei americane, care l-a invitat pe Prince sa cante la Casa Alba, a marturisit ca a ascultat doua piese ale lui, "Delirious" si "Purple Rain", inaintea intalnirii cu premierul David Cameron. Retelele AMC si Carmike Cinemas au anuntat vineri seara ca vor organiza proiectii cu "Purple Rain" de sambata pana joia viitoare in peste 150 de sali de cinema din Statele Unite.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: prince, incinerare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii