A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757934.4425.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Corpul ideal, in functie de tara: diferente semnificative
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-10-2013, ora 14:51

Corpul ideal, in functie de tara: diferente semnificative

Articol de Madalina Irimia

Corpul perfect e perceput diferit in functie de tara. Cercetatorii francezi au realizat un proiect ce arata diferentele privind idealurile de frumusete si atitudinea oamenilor fata de persoanele supraponderale.

Studiul INED, care a fost realizat cu ajutorul a 20 de mii de oameni din 13 tari aflate pe patru continente, arata faptul ca standardele de frumusete variaza de la un stat la altul. Astfel, expertii scriu ca Franta este una dintre tarile in care o silueta subtire este apreciata in cazul femeilor, in veme ce barbatilor li se permite sa fie ceva mai corpolenti.

Potrivit studiului, femeile supraponderale din Hexagon sufera diverse forme de discriminare, mai ales in domeniul muncii.

"Femeile mai corpolente isi gasesc mult mai greu de lucru. Ele sunt platite mult mai prost decat femeile slabe si au sanse mai mari sa ajunga in somaj. In Franta, un corp slab este echivalentul unei diplome suplimentare, iar detinatorii sunt rasplatiti financiar de piata muncii", spune un sociolog.

Integral pe realitatea.net

Foto: ideals.ro

     
Tag-uri: corp, frumusete, tara
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii