ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2014, ora 18:53

Corecteaza-ti forma fetei prin machiajul cu umbre

Articol de Madalina Irimia

Un machiaj perfect este acela care iti evidentiaza trasaturile. Daca ai ochi superbi sau pometi bine conturati, este important sa arati acest lucru printr-un machiaj cu umbre. Umbrele dau intensitate si definire, asa ca invata cum sa te joci cu ele atunci cand te machiezi.

Iata cateva sfaturi utile pentru a realiza un machiaj cu umbre.

Nimic nu e mai simplu pentru a corecta forma fetei decat sa te joci cu umbrele si sa folosesti doua nuante de fond de ten: una mai deschisa si una mai inchisa. Ca regula generala, nuantele inchise micsoreaza, iar cele deschise maresc. Forma ovala este forma de fata ideala, intrucat este echilibrata. Asa ca machiajul corector al fetei trebuie sa ofere un rezultat cat mai apropiat de forma ovala.

- Daca ai fata rotunda, ai nevoie ca prin machiaj sa alungesti vizual forma fetei. Iti trebuie o nuanta de fond de ten mai inchisa, pentru a umbri zonele care dau rotunjime (nivelul tamplelor si al pometilor) si o nuanta mai deschisa. Astfel se creeaza un constrast care ascunde cu succes forma rotunda si o face sa para mai lunga.

- Daca ai fata patrata, trebuie sa creezi umbre la nivelul mandibulei si al colturilor fruntii. Blush-ul este necesar sa fie aplicat in forma alungita, urcand usor spre tample, pentru a indulci trasaturile.

Citeste articolul integral pe divahair.ro.

     
Tag-uri: machiaj, umbre, chip
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii