A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831585.1811.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copos, dupa vanzarea FC RAPID: Ramas bun, "Visinii", si sper sa aud despre voi numai de bine! Liga Campionilor va asteapta!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
09-07-2013, ora 12:11

Copos, dupa vanzarea FC RAPID: Ramas bun, "Visinii", si sper sa aud despre voi numai de bine! Liga Campionilor va asteapta!

Articol de Cristian Amariei

Omul de afaceri George Copos a postat, luni seara, pe blogul sau, un mesaj dupa ce a cedat pachetul de actiuni detinut la FC Rapid, in care isi ia ramas bun de la gruparea pe care a condus-o timp de 20 de ani, exprimandu-si convingerea ca noua echipa de finantatori va realiza mai mult decat el.

(...) Ma bucur ca am reusit astazi sa semnam actele care consfintesc venirea la Rapid a unei noi echipe de finantatori. Sunt convins ca noua echipa va face mult mai mult decat am facut eu. Toate conditiile sunt create in acest sens. Trebuie doar munca, vointa si intelepciune. (...) Timp de 20 de ani am mers impreuna, urmarind teluri comune. Acum am ajuns la raspantie. Drumurile noastre se despart. Asa e in viata, se intampla. Mai departe avem de realizat obiective diferite. Rapid are de CASTIGAT, eu am de EDIFICAT. Despartindu-ne, vom putea fi mai performanti, fiecare dintre noi. Ramas bun, 'Visinii' si sper sa aud despre voi numai de bine! Liga Campionilor va asteapta!" , se arata in mesajul publicat de Copos.

Integral pe mediafax.ro

Foto: qmagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii