A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662397.1449.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copilul fara creier uimeste medicii la doi ani de la nastere: „Medicii nu i-au dat nicio sansa” FOTO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-10-2015, ora 14:00

Copilul fara creier uimeste medicii la doi ani de la nastere: „Medicii nu i-au dat nicio sansa” FOTO

Articol de Madalina Irimia
Aaron Murray, baietelul care s-a nascut in urma cu doi ani cu boala Holoprosencephaly (HPE), a uimit medicii dupa ce a rostit primul cuvant.

Emma Murray este o tanara mama, in varsta de doar 24 de ani, care a nascut un baietel bolnav de Holoprosencephaly, scrie Daily Mail.

Aaron a fost diagnosticat cu aceasta boala rara chiar la nastere. Creierul unui astfel de copil nu este unul complet, chiar daca o astfel de persoana se poate misca singura si poate respira. Medicii i-au spus Emmei ca in cateva minute copilul poate muri si astfel totul a fost urgentat pentru a-i putea face micutului botezul in maternitate. Aaron s-a nascut cu doar un trunchi cerebral.

Doi ani mai tarziu, Aaron a uimit medicii cand a spus primul sau cuvant. Emma a declarat: "Cand Aaron s-a nascut, primul lucru care mi s-a spus a fost ca nu exista nicio sansa ca el sa supravietuiasca. Mi s-a spus ca ar putea trai timp de trei minute, de trei ore sau trei zile. Doctorii mi-au spus ca daca ar fi fost oricare dintre celelalte organe, atunci ar fi putut sa faca ceva, dar este inca peste puterile medicinei moderne sa faca ceva in cazul nostru".

Dar chiar de la inceput, Aaron s-au dovedit ca este un adevarat luptator. Emma a povestit si bucuria primului cuvant: "Nu m-am gandit niciodata ca Aaron va spune ceva, ma bucuram de fiecare clipa impreuna, pentru ca sunt constienta ca ar putea fi ultima. Dar atunci cand s-a uitat la mine si mi-a spus mami, nu mi-a venit sa cred. Copilul meu, care s-a nascut condamnat la moarte, acum e aici si ma striga pe nume".

Aaron s-a nascut in martie 2013, dupa ce mama sa, Emma, a fost dusa de urgenta la spital cu ceea ce ea a crezut ca a fost un apendice inflamat. Emma a mai declarat: "Nu stiam ca am fost insarcinata, pana cand am fost in travaliu".

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: copil, boala, medici
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  23.06.2017 10:40

wh0cd237620 buy cialis

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii