ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2015, ora 08:46

Copilul care avea la nastere doar 700 de grame si-a sarbatorit primul an de viata. Cum arata acum. FOTO

Articol de Cristian Amariei
Un bebelus s-a nascut la 25 de saptamani, cantarind doar 700 de grame. In ciuda pesimismului exprimat de medici, care nu-i dadeau copilului nicio sansa de supravietuire, el tocmai si-a sarbatorit prima aniversare.

Jett Morris, din Marea Britanie, este acum un copil perfect sanatos, iar parintii sai, Mhairy si Paul, sunt in culmea fericirii. Mama baietelului a ajuns la spital in a 20-a saptamana de nastere, dupa ce i s-a rupt apa, iar medicii i-au recomandat avortul, pentru ca, spuneau ei, bebelusul nu are cum sa traiasca, relateaza Metro.

Insa femeia s-a impotrivit vehement, pentru ca simtea ca baietelul ei este puternic si va trai. In spital, cu tratamente speciale, medicii au reusit sa amane nasterea cu 5 saptamani, iar Jett a venit atunci pe lume cu doar 700 de grame.

Jett si-a petrecut in spital primele luni de viata. In prima perioada medicii nu credeau ca va supravietui, pentru ca avea probleme la inima si plamani, insa bebelusul s-a dovedit a fi un luptator. In luna martie a fost externat in stare stabila, sanatatea lui imbunatatindu-se cu fiecare zi.

In preajma sarbatorilor de iarna, Jett a implinit un an. Medicii spun ca este perfect sanatos, doar ca este un pic mai mic decat un copil de varsta lui.

Sursa: stirileprotv.ro
Foto: metro.co.uk
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii