A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680256.3011.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copiii de opt ani din Romania, pe primul loc intr-un top international al fericirii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2016, ora 09:44

Copiii de opt ani din Romania, pe primul loc intr-un top international al fericirii

Articol de Cristian Amariei
Un nou studiu despre fericirea copiilor plaseaza Romania in fruntea clasamentului, copiii romani fiind mai fericiti decat cei britanici, polonezi sau turci.
Romania, cunoscuta pentru starea groaznica a orfelinatelor in urma cu 25 de ani, potrivit The Guardian, se plaseaza pe primul loc in topul fericirii copiilor de opt ani. Marea Britanie s-a plasat pe locul 13 din 16, fiind intrecuta doar de Coreea de Sud, Nepal si Etiopia.

Coordonata in Marea Britanie de York’s Social Policy Research Unit, realizatorii studiului le cereau copiilor sa evalueze aspecte cheie din viata lor. Intrebarile au vizat viata de familie, prieteniile, banii si lucrurile detinute, viata la scoala, zona in care traiesc, felul in care isi folosesc timpul si gradul de fericire.

In ceea ce priveste felul in care se vad pe ei insisi, copiii din Marea Britanie s-au situat spre ultimele locuri, in timp ce romanii si columbienii au fost primii in clasament.

Jonathan Bradshaw, profesor de politici sociale la Universitatea din York, care a participat la realizarea raportului, subliniaza faptul ca legatura intre prosperitatea unei tari si fericirea copiilor care locuiesc in ea este foarte mica.

Cercetarea a fost realizata de Children’s Worlds si a inclus copii de opt ani din 16 tari.
Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii