ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-08-2015, ora 10:07

Copiii care poarta numele personajelor din "Game of Thrones". Cele mai populare din anul 2014

Articol de Cristian Amariei
Pasionati de celebrul serial "Game of Thrones", tot mai multi parinti isi boteaza copiii cu nume ale personajelor din film, precum Daenerys, Sansa, Theon sau Tyrion. In ceea ce priveste fetele, 53 au primit numele Khaleesi, 9 Daenerys, 6 Sansa si 4 Brienne.

"Ca si in serial, cei din familiile Stark, Lannister si Greyjoy se bat in popularitate in ceea ce priveste numele alese. Inregistram cea mai mare crestere, insa Theon si Bran au fost cele mai alese nume dupa fiecare carte lansata", a declarat un purtator de cuvant al Biroului de Statistica.

Noile statistici arata ca si animatia "Frozen" a fost o inspiratie pentru parinti, care continua sa-si numeasca fiicele Elsa sau Anna, personajele principale din film. Mai mult, 53 de copii au primit numele omului de zapada din film, Olaf.

Muzica si sportul au de asemenea influenta asupra parintilor, care si-au botezat copiii Rita (n.r. Rita Ora), ori Cristiano (n.r. Cristiano Ronaldo), Lionel (n.r. Lionel Messi), Neymar sau Luis (n.r. Luis Suarez).

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: copii, nume, vedete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii