A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830960.1286.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Convorbire telefonica intre Iohannis si Donald Tusk! Ce i-a transmis presedintele Romaniei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-09-2016, ora 11:15

Convorbire telefonica intre Iohannis si Donald Tusk! Ce i-a transmis presedintele Romaniei

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut, marti, o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, anunta Administratia Prezidentiala.

"Principalul subiect al discutiei a fost legat de pregatirea reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, din 16 septembrie a.c., care va avea loc in format UE - 27. La Summitul de la Bratislava, liderii europeni vor discuta despre viitorul Uniunii Europene dupa momentul Brexit, in vederea identificarii liniilor principiale de actiune pentru consolidarea Uniunii", se arata in comunicatul Adminstratiei Prezidentiale.

Astfel, in cursul convorbirii telefonice, Klaus Iohannis a prezentat viziunea Romaniei cu privire la viitorul Uniunii Europene. Acesta a aratat ca, "acum mai mult ca niciodata", cele 27 de state membre ale Uniunii trebuie sa ramana unite si angajate sa recastige increderea cetatenilor europeni in proiectul european.

Presedintele Klaus Iohannis a mentionat ca, pentru Romania, consolidarea pe mai departe a Uniunii Europene ramane un obiectiv strategic.

In pregatirea Summitului de la Bratislava, Iohannis va mai avea discutii la Berlin, in data de 9 septembrie, cu Angela Merkel, cancelarul german, cu premierul Belgiei, Charles Michel, dar si cu premierul Luxemburgului, Xavier Bettel.

De asemenea, mai sustine Administratia Prezidentiala, presedintele Iohannis va aborda aceasta tema in cadrul consultarilor cu presedintele Frantei, cu prilejul vizitei pe care François Hollande o va efectua in Romania in cursul saptamanii viitoare.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii