ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-05-2016, ora 10:12

Controverse dupa moartea legendarului Prince! Un detinut ar putea mosteni averea cantaretului

Articol de Cristian Amariei
Un detinut de 39 de ani a declarat ca este fiul legendarului muzician Prince putand deveni unul dintre mostenitorii averii sale, in timp ce o perchezitie a dus la dezvaluirea numelui unui medic care a prescris medicamente artistului in ultimele sale zile de viata, informeaza agentia France Presse (AFP).

Carlin Q. Williams din Kansas City, statul Missouri a solicitat sa fie supus unor teste ADN pentru a dovedi ca este fiul lui Prince, potrivit unui document inregistrat la tribunal de avocatul sau. El a obiectat la adresa unei declaratii anterioare a surorii cantaretului, Tyka Nelson, care afirmase ca Prince nu avea copii, scrie Agerpres.

Potrivit documentului, Carlin Williams ar putea fi singurul mostenitor legal care a supravietuit defunctului. Prince a murit subit la 21 aprilie la varsta de 57 de ani, fara a lasa un testament.

Williams se afla in inchisoarea de la Florence (statul Colorado) pentru posesia unei arme intr-o masina furata si nu va fi eliberat inainte de sfarsitul anului 2020.

Mama sa, Marsha Henson a inregistrat, de asemenea, la tribunal o declaratie pe propria raspundere in care a spus ca l-a intalnit Prince Rogers Nelson in iulie 1976 in holul unui hotel din Kansas City, intr-o perioada in care nu era casatorita.

"Am baut vin impreuna cu dl.Nelson", dupa care ea l-a urmat intr-o camera de hotel si au avut "relatii sexuale neprotejate", a adaugat Marsha Henson. Ea afirma ca l-a conceput pe fiul sau Carlin Williams in acea zi. El s-a nascut la 8 aprilie 1977.

In acelasi timp, printr-un mandat de perchezitie publicat marti de cotidianul 'Los Angeles Times', detectivul Chris Nelson a cerut perchezitionarea centrului medical North Memorial din Robbinsdale (statul Minnesota) pentru a obtine "toate documentele" referitoare la dosarul medical al lui Prince Rogers Nelson.

Mandatul citeaza numele medicului Michael Schulernberg, care l-a vazut pe muzician la 7 aprilie si la 20 aprilie prescriindu-i medicamente, mai noteaza AFP.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: prince, mostenitor, avere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii