A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832265.1237.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Control privind selectia militarilor care pleaca in Afganistan
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2013, ora 13:37

Control privind selectia militarilor care pleaca in Afganistan

Articol de Cristian Amariei

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, a dispus efectuarea unor verificari amanuntite ale Corpului de control si inspectie si Directiei de prevenire si investigare a coruptiei si fraudelor din M.Ap.N. Controlul a constat in verificarea unor posibile nereguli in organizarea si desfasurarea selectiei militarilor pentru incadrarea detasamentelor ce vor fi dislocate in teatrul de Operatii din Afganistan in perioada urmatoare.

In urma cercetarilor, din totalul celor peste 850 de militari chestionati, niciun militar nu a afirmat ca i-ar fi fost solicitate sau ca a oferit foloase necuvenite, sub forma de sume banesti sau diverse cadouri ori avantaje.

18 militari au formulat observatii si sesizari privind unele aspecte tehnice ale derularii selectiei. Fiecare din aceste cazuri a fost analizat punctual, a fost solutionat si comunicat celor interesati, neinfluentand, insa, rezultatele procesului de selectie deja incheiat.

In urma concluziilor rezultate, ministrul apararii nationale a dispus ca, pe viitor, in procesul de selectie sa fie prezent si un reprezentant al Statului Major General.

Totodata, ministrul Dusa a luat in calcul si unele masuri de imbunatatire a comunicarii dintre diferite esaloane si comisiile de selectie, pe de o parte, si militarii participanti la selectie, pe de alta parte, in sensul unei mai bune explicari a criteriilor, baremelor si standardelor de selectie.

Foto: lideruldeopinie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii