A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819013.3928.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Constantin: Sper sa nu se rupa USL; nu sunt omul care sa ma targuiesc pe functii politice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
16-02-2014, ora 13:02

Constantin: Sper sa nu se rupa USL; nu sunt omul care sa ma targuiesc pe functii politice

Articol de Cristian Amariei

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca spera in continuitatea Uniunii Social Liberale (USL), chiar daca in ultimele zile s-a discutat "poate prea mult" despre ruperea USL si despre conflictul care a aparut in cadrul acesteia.

"Sper sa nu se rupa Uniunea Social Liberala. De altfel, cred ca s-a discutat destul de mult, poate prea mult in aceste zile, despre ruperea USL, despre conflictul care a aparut in cadrul acesteia si cred ca oamenii asteapta sa ne intoarcem la ceea ce s-a prezentat la Guvern si anume la dezbaterile despre teme economice, cum influenteaza economia viata fiecarui roman. Fiecare roman asteapta astazi sa vada ca acest Guvern USL, Uniunea Social Liberala, se tine de promisiune si ca, in acelasi timp, guverneaza pentru cetatean", a spus Constantin.

"Nu sunt omul care sa ma targuiesc pe functii politice, nu ma intereseaza acest lucru, ma intereseaza sa imi desfasor activitatea la minister acolo unde lucrurile functioneaza bine si cred ca asta intereseaza 7 milioane de oameni care locuiesc in mediul rural astazi si care incep sa simta ca lucrurile intra in normal", a mai declarat liderul PC.

Sursa: realitatea.net

Foto: nasul.tv

     
Tag-uri: PC, Daniel Constantin, USL
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii