ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2014, ora 14:59

Consiliul Judetean Iasi a prezentat, la Romexpo, oferta de turism a judetului

Articol de Madalina Irimia

Pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Judetean Iasi are un stand la Targul de Turism al Romaniei (13-16 martie 2014). Evenimentul are loc la Bucuresti, la Centrul Expozitional Romexpo, standul Iasului fiind situat in Pavilionul C3, nr. 9. Iasul ca destinatie de business si leisure este principalul proiect promovat de Consiliul Judetean Iasi in cadrul Targului de Turism de la Romexpo, fiind prezentate totodata ofertele de turism cultural si ecumenic. Un alt proiect important promovat la Targul de la Romexpo este cel al Aeroportului International Iasi.

In cadrul targului a fost organizat un eveniment intitulat “Iasi - open for business”, dupace, din studiile efectuate in colaborare cu agentiile si patronatele din turism, s-a constatat ca turismul de evenimente si cel de business sunt principalele puncte de atractie care trebuie dezvoltate.

Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean, a apreciat ca oferta diversa de obiective turistice si monumente istorice a Iasului, precum si modernizarea aeroportului din judet vor face ca acesta sa devina o destinatie si mai atractiva.

"Intr-o lume tot mai globalizanta si competitiva, Iasul turistic trebuie sa se redefineasca. Nu ii lipseste nimic Iasului de a se pozitiona vizibil pe harta turistica a Romaniei. Prezenta judetului nostru la Targul de Turism al Romaniei, a doua oara in istoria post-decembrista, constituie modalitati prin care vom readuce Iasul acolo unde este locul sau de drept", a spus presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Anul acesta, Consiliul Judetean Iasi participa la Targul de Turism de la Romexpo cu un stand care are ca suprafata de 60 metri patrati, de doua ori mai mare decat cel de anul trecut.

     
Tag-uri: CJ, Iasi, Romexpo, targ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii