A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829655.8115.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consilierul lui Putin rade de sactiunile SUA, dupa votul din Crimeea: "Nu am nevoie de viza ca sa-l ascult pe Tupac Shakur"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-03-2014, ora 16:48

Consilierul lui Putin rade de sactiunile SUA, dupa votul din Crimeea: "Nu am nevoie de viza ca sa-l ascult pe Tupac Shakur"

Articol de Cristian Amariei

Mana drepta a lui Vladimir Putin a inceput sa rada cand a auzit de sactiunile pe care SUA vrea sa le impuna in cazul a 11 oameni politici importanti din Ucraina si Rusia, spunand ca nu are nevoie de viza ca sa asculte muzica lui Tupac Shakur.

Vladislav Surkov, politician si om de afaceri din Rusia, care este considerat principalul arhitect al sistemului politic rus din zilele noastre si un apropiat al presedintelui Putin, a minimalizat efectele sanctiunilor impuse de SUA, dupa referendumul din Crimeea, spunand ca Tupac Shakur este singurul lucru american de care este interesat, relateaza New York Times.

Surkov a declarat pentru presa rusa ca este mandru ca se afla pe lista persoanelor "care au activele inghetate de catre presedintele Barack Obama".

"Este o mare onoare pentru mine", a spus el. "Nu am conturi bancare in afara tarii. Singurele lucruri din SUA care ma intereseaza sunt Tupac Shakur, Allen Ginsberg (poet) si Jackson Pollock (pictor). Nu am nevoie de vizita ca sa am acces la opera lor. Nu pierd nimic", a mai declarat Vladislav Surkov.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: sites.psu.edu

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii