A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818655.1472.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concursul “Istoria in licee”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-04-2013, ora 17:39

Concursul “Istoria in licee”, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Asociatia „Liga Studentilor de la Istorie” si Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi organizeaza Concursul Istoria in licee ce va avea loc sambata, 27 aprilie 2013, incepand cu orele 9.00 in amfiteatrul II.5 al Palatului Universitar Copou.

La concurs vor fi prezenti aproximativ 100 de elevi, precum si mai multi profesori universitari, preuniversitari, studenti, reprezentanti ai diverselor institutii partenere s.a. Proiectul este finantat de Consiliul Judetean Iasi.

Ne propunem implementarea acestui proiect din nevoia cunoasterii trecutului national si universal, devenita tot mai superficiala in contextul reducerii drastice a orelor de istorie in invatamantul preuniversitar si al simplificarii programei la disciplina Istorie. In egala masura, proiectul devine si o provocare, in sensul imbogatirii culturii generale a elevilor. Un astfel de concurs stimuleaza atat dezvoltarea cunoasterii in domeniu, cat si deprinderea abilitatilor comunicationale, modelarea personala si sociala. De asemenea, dorim sa incurajam colaborarea dintre mediul preuniversitar si cel academic, benefica ambelor parti”, informeaza organizatorii.

     
Tag-uri: concurs, istorie, licee, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii