A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664338.0877.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concertele anului 2016. Maroon 5, Iron Maiden si Rihanna, printre artistii de top ce vor concerta in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-04-2016, ora 14:12

Concertele anului 2016. Maroon 5, Iron Maiden si Rihanna, printre artistii de top ce vor concerta in Romania

Articol de Madalina Irimia
Anul 2016 se anunta un an plin de evenimente muzicale pentru romani. Alice Cooper, Joe Perry, actorul Johnny Depp, Rihanna, Scorpions si Enrique Iglesias vor veni in Romania. Iubitorii de rock vor avea parte de un un spectacol special oferit de trupele Muse si Iron Maiden.

Seria concertelor din acest an este deschisa de trupa Maroon 5 care va veni in Romania pe 5 iunie. Primul concert va avea loc in Piata Constitutiei si face parte din turneul mondial V Tour", prin care trupa americana isi promoveaza cel mai nou album. Biletele au fost deja puse in vanzare.

Marea surpriza a anului 2016 este Jhonny Depp care va veni in Romania in calitate de muzician nu de actor. Starul de la Hollywood va canta pe 6 iunie, alaturi de Alice Cooper si Joe Perry. si pentru acest concert un numar limitat biletele a fost deja pus in vanzare de pe 31 martie. Preturile variaza intre 149 si 439 de lei.

Iubitorii de rock vor avea parte la finalul lunii iulie de un concert de exceptie in cadrul editiei din 2016 a Festivalului Rock the City. Trupele Muse si Iron Maiden sunt cap de afis la spectacolul care se va tine in Piata Constitutiei. Biletele se vand deja de pe 30 martie.

Si cei care prefera muzica latino vor avea parte de surprize anul acesta. Latin lover-ul Enrique Igleasias va concerta pe 12 mai la Romexpo. Preturile biletelor variaza intre 339 lei si 399 lei.

Nici luna august nu va fi saraca din punct de vedere muzical. Celebra Rihanna va concerta pentru prima data in Romania pe data de 14 august 2016. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei, iar preturile biletelor variaza intre 151 de lei si 648 de lei.

Sursa: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii