A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830855.2876.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concertele anului 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2013, ora 17:27

Concertele anului 2013

Articol de Cristian Amariei

De la rock si heavy metal pana la ritmuri romantice, Romania va fi si anul acesta gazda unor artisti internationali de renume, precum Rammstein, Roger Waters si Patricia Kaas.

Inca de anul trecut, oferta concertistica pentru 2013 se anunta mai mult decat incitanta, cu nume mari ce urmeaza sa concerteze pentru prima data in fata publicului roman si cu staruri ale muzicii ce revin la Bucuresti.

Trupa Depeche Mode revine pentru a doua oara in Romania, iar Roger Waters, co-fondator al celebrei trupe Pink Floyd, aduce in premiera in Romania una dintre cele mai grandioase productii rock din istorie, „The Wall“. Acestora li se alatura celebrul tenor Andrea Bocelli, iar oferta este completata de numeroase spectacole si festivaluri.

Cel care va deschide seria marilor concerte in Capitala va fi celebrul chitarist Slash, fost membru al trupei Guns N’ Roses, care va urca pe scena de la Sala Palatului pe 5 februarie alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators. Concertul face parte turneul de promovare a albumului „Apocalyptic Love“. Slash, pe numele sau real Saul Hudson, este unul dintre cei mai influenti chitaristi din istoria rockului. Cu o cariera de peste 30 de ani, Slash a devenit celebru alaturi de Guns N’ Roses, dar are colaborari cu artisti de renume precum Michael Jackson, Lenny Kravitz, Rihanna si Fergie. Pretul biletelor pentru concertul de la Bucuresti porneste de la 100 de lei si ajunge la 360 de lei (categoria VIP).

Romantismul se regaseste si el pe lista concertelor lui 2013. Pe 15 februarie, trupa Bad Boys Blue vine la Cinema Patria, cu ocazia Zilei Indragostitilor. Chitaristul trupei Dire Straits, Mark Knopfler, va concerta, pe 25 aprilie, la Sala Palatului.

Luna mai deschide seria celor mai asteptate concerte. Trupa britanica Depeche Mode revine la Bucuresti, pe 15 mai. Concertul va avea loc pe Arena Nationala si va beneficia de o productie impresionanta, anuntandu-se a fi unul dintre marile evenimente muzicale ale anului 2013. Legendara trupa pleaca intr-un nou turneu dupa o pauza de patru ani. Depeche Mode pregateste, totodata, si lansarea celui de-al treisprezecelea material discografic din cariera. Pretul biletelor variaza intre 135 de lei si 435 de lei.

Pe 25 mai trecem intr-un alt registru muzical. Tenorul Andrea Bocelli concerteaza si el in Romania. Concertul va avea loc la Romexpo, in Bucuresti, si este unul dintre cele mai asteptate show-uri. Biletele s-au vandut rapid , in ciuda pretului mare: un tichet la categoria VIP ajunge la 1.400 de lei, iar cel mai ieftin bilet costa 150 de lei.

Integral pe adevarul.ro

Foto: myaimzistrue.blogspot.com

     
Tag-uri: concert, 2013, Romania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
blackmask,  29.03.2018 18:48

12 kilograme fara efecte secundare raportate. Rezultatele nu sunt tipice, deși ca fiecare dintre corpurile noastre răspund în mod diferit. Eco Slim este ușor să se pregătească. Pur și simplu urmați acești pași o dată pe zi în timpul sau după masă: Este foarte dificil de a pierde in greutate, mai ales dacă ai crescut de a fi supraponderali. Nu-mi amintesc o dată în viața mea că nu am fost dincolo de greutatea normală pentru vârsta și înălțimea. ce contine chocolate slim De cand il folosesc, imi e mult mai usor sa relationez cu fetele, mai ales ca increderea in mine a crescut considerabil! Acest produs Titan gel, în ceea ce privește prețul și calitatea este cel mai eficient de pe piață. Comanda acum gelul de pe site-ul distribuitorului oficial. Daca inca nu te-ai convins, poti face chiar un research personal pe tema “titan gel pareri”, pentru a vedea parerile celor ce l-au folosti. Poti incepe cu www.TitanGel.ro , ori sa incerci sa gasesti pe un forum pareri despre TitanGel. Ai grija, totusi. Pe forumuri se gasesc multe produse fake. Te incurajez sa cumperi doar produsul original , care nu are contraindicatii, de pe www.TitanGel.ro . Cu o singura aplicare pe zi, vei ajunge intocmai starurilor porno! Unul din clientii acestui gel scria, intr-o postare pe blogul personal, despre cum l-a ajutat produsul sa isi recapete increderea in sine . www.recinziireale.com

   
RecenziiReale,  24.10.2017 01:16

Îmi aduc aminte ca acum câțiva ani un prieten bun de familie fusese într-o vacanța prin Spania și mancase prin niște restaurante mai dubioase diverse preparate din peste. Din nefericire s-a ales cu TENIE (citiți aici mai multe despre parazitul numit tenie). Tratamentul a fost destul de lung și anevoios. Ma îndoiesc ca ar fi putut fi făcut cu FitoBalt, însă din nou, este doar o parere personala. Discutati problema cu medicul cel mai bine! Atunci cand am citit prima oara descrierea nu am fost in stare sa gasesc lista de ingrediente. La o privire mult mai atenta am descoperit-o, dar este scrisa foarte mic si nu i se acorda nicio importanta. Ceaiul este unul din plante, unele comune (asa cum sunt pelinul, musetelul, stejarul, galbenelele), altele mai putin comune(si in mod bizar, prezentate cu denumirea lor stiintifica, lucru care le face sa ramana la fel de putin cunoscute). Nu prea inteleg cum producatorii FitoBalt se pot lauda ca gustul este delicios pentru ca, daca au folosit o aroma, s-a dus toata idea de natural. Să fie oare combinatia de ingrediente responsabila pentru gustul pe care îl promit ei? http://recinziireale.com/ceaiul-antiparazitar-fitobalt-romania-compozitia-si-parerile-pacientilor-care-l-au-administrat.html

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii