A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664549.3736.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concediu nelimitat, cu plata. Sefii care-si rasplatesc angajatii cu nenumarate zile de vacanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-01-2013, ora 11:09

Concediu nelimitat, cu plata. Sefii care-si rasplatesc angajatii cu nenumarate zile de vacanta

Articol de Madalina Irimia

Angajatorii care vor sa-si sprijine personalul, pot oferi mai multe zile de vacanta cu plata decat este stipulat prin lege.

In incercarea de a stimula creativitatea angajatilor, de a-si creste afacerile si a preveni momentele de criza, tot mai multe companii le ofera salariatilor beneficii care pana de curand pareau impisibile: zile nelimitate de concediu cu plata, relateaza Wall Street Journal.

Prin aceasta strategie, angajatorii le arata celor care lucreaza pentru ei ca sunt respectati, iar viata lor personala este apreciata. In prezent, aceasta este inca o practica experimentala.

Sefii Red Frog Events, de exemplu, o firma axata pe organizarea evenimentelor de weekend, cu sediul in Chicago, sustin ca n-au tinut cont de numarul de zile libere ale angajatilor sai, inca de la deschiderea companiei, din 2010. Cei mai multi dintre salariatii full-time „isi iau cateva zile libere pentru a-si reincarca bateriile si a-si rezolva problemele personale, dar niciunul n-a abuzat de aceasta facilitate”, a explicat directorul de HR, Stephanie Schroeder, citat de WSJ.

Concediul nelimitat este o practica, de regula, in firmele mai mici, unde programele de lucru sunt mai usor de coordonat. Cu toate astea, vorbim despre o practica destul de rar intalnita, potrivit expertilor. Doar 1% dintre angajatorii americani, de pilda, ofera acest beneficiu, conform datelor unui studiu al Societatii de Management al Resurselor Umane, realizat pe un esantion de 550 de specialisti HR.

Integral pe incont.ro

Foto: hacklive.ru

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii