A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756180.9886.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Compatibilitatea ta si a iubitului in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2014, ora 09:04

Compatibilitatea ta si a iubitului in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Comptabilitatea zodiacala este considerata de multi a fi secretul unei relatii reusite, fie ea de prietenie sau amoroasa. De aceea, ne-am gandit sa iti impartasim cateva dintre secretele potrivirii dintre zodii in plan amoros.

Iata deci daca poti cladi o relatie reusita cu partenerul tau in functie de zodiile amandurora:

Berbec

Femeile Berbec sunt pasionale si au nevoie in permanenta de o provocare. Din acest motiv, ele au nevoie de barbati puternici care pot face fata atat personalitatii lor explozive, cat si dorintei lor de aventura. Femeia nascuta sub acest semn zodiacal este perfect compatibila cu Leii, Sagetatorii si Varsatorii, dar nu va putea trai alaturi de Raci sau Capricorni.

Taur

Femeile nascute sub acest semn au nevoie de un partener care sa le ofere sentimentul de stabilitate si intelegere. Uneori incapatanate, aceste native au nevoie de un barbat care sa le respecte deciziile, fara sa incerce sa isi impuna propriul punct de vedere. Taurii sunt foarte compatibili cu cei nascuti in zodiile Racului, Fecioarei, Capricornului si Pestilor. In schimb nu se inteleg deloc bine cu Leii si Varsatorii.

Gemeni

Jucausa din fire, femeia Gemeni se poate plictisi cu usurinta si din acest motiv poate fi fericita doar alaturi de un barbat cu care se poate distra tot timpul. Gemenii sunt foarte compatibili cu Berbecii, Leii, Sagetatorii si Varsatorii, dar nu este cazul sa se apropie de Fecioare sau Pesti.

Integral pe perfecte.ro

Foto: idiva.com

     
Tag-uri: cuplu, zodii, dragoste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii