A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664222.092.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Companiile de asigurari din Romania au primit infuzii de capital de circa 64 de milioane de euro, in primele sapte luni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2015, ora 12:33

Companiile de asigurari din Romania au primit infuzii de capital de circa 64 de milioane de euro, in primele sapte luni

Articol de Madalina Irimia
Companiile de asigurari din Romania au primit, in primele sapte luni, infuzii de capital in valoare totala de 63,84 milioane de euro de la actionarii straini, in scadere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand acestea insumau 79,66 milioane de euro, potrivit datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).

In primele sapte luni ale acestui an, cea mai mare injectie de capital intr-o companie de pe piata asigurarilor a primit-o Uniqa Asigurari — 25,25 milioane de euro, in martie. Actionarii EuroIns Romania au contribuit cu 21 de milioane de euro la capitalul social al companiei in luna mai, in timp ce Axa Life Insurance si-a majorat capitalul social cu 5,87 milioane de euro, in aprilie.

Tot in aprilie, actionarii Asirom Vienna Insurance Group (VIG) au majorat capitalul social al companiei cu 4,47 milioane euro, Gothaer Asigurari a adus un aport de 3,94 milioane euro (in iulie), in timp ce actionarii Signal Iduna Asigurari de Viata au contribuit cu 1,5 milioane de euro, in martie. Tot in martie, actionarii Asito Kapital au adus un aport de 1,1 milioane euro la capitalul social, iar actionarii Forte Asigurari 678.800 euro, in iulie.

Datele publicate lunar de Registrul Comertului includ primele 40 de companii care au primit aport la capitalul social, dupa valoarea sumelor alocate.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii