ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-03-2013, ora 11:16

Compania de miliarde de dolari, in care nu exista sefi. Angajatii sunt liberi sa lucreze unde si cand vor, iar bonusurile pot fi de 10 ori salariul de baza

Articol de Madalina Irimia

O firma fara directori, fara management la nivel superior sau departament de Resurse Umane, unde acordarea bonusurilor, angajarile si concedierile se fac de comun acord, poate parea o gluma. Cu toate acestea, compania exista, si este chiar una de un real succes in domeniul sau.

Valve este o o firma dezvoltatoare de jocuri video, scrie CNBC. Intr-un interviu acordat luna trecuta, Yanis Varoufakis, fostul economist al companiei cu sediul in Seattle, a declarat ca aceasta ar putea valora pana la patru miliarde de dolari. Mai mult, potrivit acestuia, organizatia numara aproximativ 400 de angajati.

"Cel mai uluitor aspect al Valve este ca nu exista sefi. Nu are o ierarhie clara si este bazata pe ceea ce unii oameni din interior mi-au descris ca fiind principiile anarho-sindicalismului. In esenta, asocierea libera a angajatilor intre ei", explica Varoufakis.

Integral pe incont.ro

Foto: tolzoh.blogspot.com

     
Tag-uri: companie, firma, angajati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii