A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834200.6836.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Compania Nvidia a lansat un procesor cu 192 de nuclee
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2014, ora 09:05

Compania Nvidia a lansat un procesor cu 192 de nuclee

Articol de Cristian Amariei

Gigantul Nvidia a prezentat azi oficial noul monstru hardware din lumea procesoarelor mobile, Tegra K1, primul procesor cu 192 de nuclee.

Noul procesor va permite generatiilor urmatoare de dispozitive mobile sa ruleze jocuri sofisticate bazate pe motorul grafic Unreal Engine 4, al celor de Epic Games. Procesorul a fost proiectat pentru accelerarea dezvoltarii de aplicatii pentru procesarea imaginii si recunoasterea vorbirii, scrie jurnalul.ro.

Tegra K1 este disponibil in doua variante compatibile. Prima versiune foloseste o arhitectura quad-core pe 32-biti, 4-Plus-1 ARM Cortex A15. A doua versiune foloseste un nou procesor Super Dual Core proiectat integral de Nvidia pe o arhitectura de 64 biti. Versiunea de 32 biti va fi disponibila in dispozitive in prima jumatate a anului 2014, in timp ce versiunea de 64 biti va fi disponibila in dispozitive in a doua jumatate a anului curent.

Tegra K1 este primul procesor mobil care ofera aceleasi functii disponibile pe noua generatie de console (Xbox One, PlayStation 4) si o performanta mai mare in comparatie cu actuala generatie de console (Xbox 360, PlayStation 3).

     
Tag-uri: Nvidia, procesor, nuclee
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii