A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665081.2954.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Comoara care se ascundea intr-un tablou cumparat de un barbat cu 1200 de lire
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2014, ora 06:05

Comoara care se ascundea intr-un tablou cumparat de un barbat cu 1200 de lire

Articol de Madalina Irimia

L-a vazut in vitrina, i-a placut, a intrat in magazin si l-a cumparat. Cand a ajuns acasa, a aflat ca tocmai a pus mana pe una dintre cele mai cautate comori din lumea artei.

Este povestea unui barbat din Franta, amator de arta, care a decis sa cumpere un tablou de la un magazin de antichitati pentru suma de 1200 de lire.

Desi initial i s-a parut ca a platit destul de mult ca sa achizitioneze arta, cand a ajuns acasa si a descoperit ce comoara se afla in spatele panzei, barbatul a fost sigur ca a facut una dintre cele mai bune afaceri din viata sa.

Si asta pentru ca tabloul proaspat cumparat, care intruchipa fata unei femei semidezbracate reprezinta de fapt "capul" disparut din celebra pictura "Originea lumii" a lui Gustave Courbert, unul dintre cei mai mari pictori francezi.

Realizata in 1866, pictura a fost ratacita pana in prezent, pentru ca acum sa valoreze 35 de milioane de lire, scrie Daily Mail, care citeaza revista Paris Match.

Autenticitatea picturii a fost confirmata.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: tablou, valoare, opera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii