A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664066.2318.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Comisia Europeana vrea modificarea avertismentelor de pe pachetele de tigari si interzicerea unor arome
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-12-2012, ora 10:18

Comisia Europeana vrea modificarea avertismentelor de pe pachetele de tigari si interzicerea unor arome

Articol de Madalina Irimia

Comisia Europeana vrea modificarea avertismentelor de pe pachetele de tigari, pentru a le face mai vizibile, si interzicerea unor arome, potrivit unui proiect de lege in domeniul tutunului care va fi prezentat saptamana viitoare.

"Daca totul va fi bine, directiva va fi adoptata miercurea viitoare", a declarat Frederic Vincent, purtator de cuvant al comisarului pentru Sanatate.

El a precizat ca proiectul prevede ca avertismentele referitoare la riscurile fumatului pentru sanatate sa fie mai mari si include reglementari mai stricte privind aromele folosite.

Autoritatile de la Bruxelles vor sa faca ordine in legislatia referitoare la aromele folosite pentru tigari si sa reduca numarul acestora, avand in vedere ca prevederile cele mai recente dateaza din 2001.

Dupa 2001, piata s-a schimbat si au aparut o serie de arome, precum cea de rubarba sau de capsuni. Anumite substante sunt autorizate in unele state ale UE, dar sunt interzise in altele, iar Comisia vrea ca acestea sa fie incluse intr-o lege comunitara, a spus Vincent.

Sursa: mediafax.ro

Foto: libertateamea.ro

     
Tag-uri: CE, tigari, avertismente
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii