A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756816.6488.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Combinatia de superalimente care vindeca mai multe forme de cancer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2014, ora 16:04

Combinatia de superalimente care vindeca mai multe forme de cancer

Articol de Madalina Irimia

Un studiu fara precedent a demonstrat pentru prima data eficacitatea „superalimentelor” in lupta contra cancerului de prostata. In cadrul cercetarii, barbatii care fusesera tratati chirurgical sau cu ajutorul radioterapiei au primit o capsula ce continea o esenta din cateva alimente-cheie pentru lupta cu aceasta boala.

Capsula continea esenta de rodie, ceai verde, turmeric si broccoli. Dupa 6 luni de studiu, cercetatorii au descoperit ca nivelul PSA-ului din corp, o proteina ce indica prezenta cancerului, era cu 63% mai mic.

Dietele bogate in polifenoli, substante ce se gasesc in plante, au fost asociate unui risc mai mic de a suferi de afectiuni cronice precum dementa, artrita, degenerarea maculara, afectiunile cardiace si imbatranirea pielii.

De asemenea, mai multe studii au sugerat ca exista o legatura intre consumul regulat de polifenoli si riscul mai mic de a dezvolta numeroase tipuri de cancer, precum cancerul de san, cancerul pancreatic, cancerul de esofag, cancerul ovarian, cancerul de prostata si cancerul de piele.

Citeste mai multe pe descopera.ro!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii