ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2014, ora 16:32

Coca-Cola HBC cauta tineri manageri

Articol de Madalina Irimia

In 2014 Coca-Cola HBC ofera 12 pozitii de Management Trainee, in 5 departamente ale companiei: Commercial (Vanzari/ Marketing/ Customer Service), Human Resources, Supply Chain (Productie/ Mentenanta/ Calitate), Audit si Procurement.

Perioada de aplicare este 14 februarie – 13 aprilie, urmand ca in intervalul 15 aprilie – 30 mai sa aiba loc selectia candidatilor.

Procesul de selectie a candidatilor pentru pozitiile disponibile are 5 etape:

- Evaluarea aplicatiilor – pentru a identifica acei candidati care indeplinesc criteriul de baza, nivelul de educatie

- Test scris de abilitati

- Interviu telefonic – evalueaza cunostintele de limba straina, puncteaza asteptarile candidatilor si motivatia acestora de a deveni Trainee la Coca-Cola HBC Romania

- Business School – 30 dintre cei mai buni candidati participa timp de o saptamana la prezentari ale departamentelor Coca-Cola HBC, training-uri si workshop-uri pentru a avea o viziune de ansamblu asupra activitatii companiei

- Interviu – evalueaza planurile de dezvoltare personala si profesionala ale candidatului si masura in care acesta se potriveste cu organizatia si valorile noastre

Odata admisi in programul de Management Trainee, candidatii vor trece prin cele trei etape ale pregatirii lor pentru viitoarea pozitie: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe).

1. First Level

Prima etapa are scopul de a facilita integrarea Trainee-ului in companie si de a-l familiariza pe acesta cu particularitatile de business ale Coca-Cola HBC.

2. Second Level

Cea de-a doua etapa a programului are rolul de a dezvolta in continuare abilitatile de leadership ale Trainee-ului si de a-i imbogati acestuia experienta de lucru.

3. Third Level

In etapa finala a programului se pune accent pe dezvoltarea abilitatilor de coordonare a unei echipe si de gandirea strategica.

Detalii pe http://cchbcjobs.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii