ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2014, ora 12:06

Coafuri pentru par lung: 3 idei care te scot din impas in orice moment al zilei

Articol de Madalina Irimia

Unul dintre avantajele parului lung este ca poti alege cate o coafura noua in fiecare zi. E exclus sa te plictisesti cu suvite care pot fi lasate pe spate, ridicate intr-o coada, impletite sau prinse neglijent cu agrafe in zeci de feluri posibile.

Daca esti mereu pe fuga si nu ai idei pentru fiecare zi a saptamanii, iata cum poti sa-ti prinzi parul usor in orice moment al zilei.

La birou

Lucrezi intr-un mediu corporatist sau visezi sa avansezi cat mai repede in cariera? Atunci nu uita ca felul in care arati transmite un mesaj superiorilor tai. Suvitele care flutura neglijent pe spate nu au ce sa caute la birou, dar pot in schimb fi prinse intr-o parte, daca te-ai saturat de eterna si banala coada de cal.

Piaptana parul intr-o parte si leaga-l intr-o coada nu foarte stransa. Ia o suvita si trece-o peste elastic, dupa care fixeaz-o cu o agrafa. Nu folosi prea mult spray fixativ pentru ca parul sa nu intepeneasca langa una dintre urechile tale. Iar daca mediul in care lucrezi e unul serios, evita cerceii statement sau alte accesorii care ar putea distrage atentia colegilor.

Integral pe perfecte.ro

     
Tag-uri: coafura, birou, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii