A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831065.6878.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Clubul Colectiv va fi incendiat controlat in cadrul unui experiment judiciar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2015, ora 09:38

Clubul Colectiv va fi incendiat controlat in cadrul unui experiment judiciar

Articol de Cristian Amariei
Clubul Colectiv va fi incendiat controlat, miercuri, in cadrul unui experiment judiciar ce va constitui segmentul cel mai important al expertizei facute de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva (INSEMEX) Petrosani in acest dosar.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca acest experiment judiciar, constand in incendierea controlata a clubului, reprezinta faza finala a expertizei INSEMEX in dosarul de ucidere si vatamare corporala din culpa deschis de Parchetul instantei supreme dupa incendiul din Colectiv.

La experiment vor fi prezenti experti INSEMEX Petrosani, procurori, politisti si pompieri.

Urmare a experimentului, anchetatorii vor sti daca artificiile au cauzat aprinderea buretilor de antifonare din club si incendiul care a urmat.

Localul va fi partial amenajat ca la momentul producerii incendiului, respectiv vor fi folosite acelasi tip de artificii, acelasi tip de burete si va fi amplasat mobilier intr-un mod cat mai asemanator, pe baza imaginilor si videoclipurilor recuperate de anchetatori.

Foto: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii