A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833247.8236.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Circulatia feroviara la nivel national se desfasoara in conditii de ninsoare viscolita si vant puternic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-01-2014, ora 07:14

Circulatia feroviara la nivel national se desfasoara in conditii de ninsoare viscolita si vant puternic

Articol de Cristian Amariei

Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” SA informeaza ca circulatia feroviara la nivel national se desfasoara in continuare in conditii de ninsoare viscolita si vant puternic, iar pentru deszapezirea liniilor se actioneaza cu pluguri si personal suplimentat.

La aceasta ora se patruleaza cu pluguri pentru deszapezirea liniilor pe regionalele teritoriale Bucuresti, Constanta si Galati, iar personalul feroviar lucreaza la deszapezirea liniilor si a macazurilor in statiile de cale ferata unde zapada viscolita se depune in strat gros, astfel incat trenurile sa poata circula in conditii de siguranta.

Legatura cu Moldova este asigurata pe calea ferata, iar pe ruta Constanta - Bucuresti, unde mai multe drumuri au fost inchise, a fost suplimentata capacitatea de transport.

Pentru siguranta calatorilor toate trenurile vor stationa in gari, in intervalul de timp necesar interventiilor de deszapezire a liniilor si a macazurilor

In aceste conditii speciale de trafic dificil, in care vremea continua sa fie nefavorabila ingreunand interventia echipelor feroviare, pentru trenurile aflate in stationare s-au luat masuri in vederea asigurarii alimentarii cu energie electrica pentru a fi mentinuta caldura in trenuri la nivel de confort terminc si posibilitatea de acces in salile de asteptare din gari. In vederea facilitarii accesului echipelor de interventie feroviara si a utilajelor pentru deszapezire, se mentine in circulatie un numar redus de garnituri pe anumite tronsoane feroviare pentru a se evita blocarea in parcurs (http://cci.cfr.ro/mt/default.asp), fiind mentinut in grafic un numar de trenuri adaptat conditiilor meteo nevaforabile”, anunta CFR.

Din cauza conditiilor meteo dificile o serie de trenuri sunt anulate, iar altele sunt tractate cu locomotive Diesel si circula cu limitare de viteza, inregistrandu-se intarzieri la destinatie.

Pentru a reduce gradul de perturbare a circulatiei feroviare este monitorizata permanent circulatia pe rutele afectate de ninsoare si se iau masuri pentru a asigura necesarul de locomotive Diesel pentru remorcare.

Foto: emaramures.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii