A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720479849.3955.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Circa 5 000 de puieti plantati la Sculeni de personal din cadrul ISUJ Iasi, E.ON si elevi (Galerie FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-04-2012, ora 17:07

Circa 5 000 de puieti plantati la Sculeni de personal din cadrul ISUJ Iasi, E.ON si elevi (Galerie FOTO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Angajatii ISU Iasi, E.ON si elevii de la Colegiul National „Emil Racovita” si-au unit astazi fortele intr-o actiune ce vizeaza protejarea mediului inconjurator. Timp de cateva ore, acestia au plantat cca. 5 000 de puieti de gladita in zona inundabila a riului Prut, pe raza localitatii Sculeni.

Aproximativ 130 de persoane din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Mihail Grigore Sturdza" al Judetului Iasi, E.ON si elevi de la Colegiul National „Emil Racovita” au participat voluntar, astazi, la actiunea de impadurire a circa 10 000 m.p. de teren, de pe raza localitatii Sculeni. Activitatea s-a desfasurat cu asistenta tehnica a reprezentantilor Directiei Silvice Iasi.

Totodata, elevii au fost instruiti de catre cadrele de la ISUJ Iasi cu privire la regulile de comportament in diferite situatii de urgente si cum sa previna incendiile de padure.

Toti cei implicati spera ca aceste actiuni sa constituie o masura de protectie pe termen lung a comunitatilor din zona, iar exemplul de astazi sa fie urmat de cat mai multe persoane.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii