A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674791.643.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciolos: „Vom adopta prin ordonanta modificari in structura unor ministere”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
19-11-2015, ora 13:01

Ciolos: „Vom adopta prin ordonanta modificari in structura unor ministere”

Articol de Cristian Amariei
Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca Guvernul va adopta, joi, o ordonanta privind organizarea ministerelor si s-a referit in special la noul minister al Consultarii Publice si Dialogului Civic.

"Vom adopta ordonanta privind organizarea ministerelor in urma deciziei Parlamentului privind instalarea acestui Guvern. Sunt cateva modificari in structura unor ministere. Cred ca sunt doar cinci ministere care au fost afectate de mici reorganizari, mai ales pe partea economica. Avem in structura Guvernului un nou minister. Partea de dialog social in structura acestui Guvern a trecut in coordonarea doamnei ministru al Muncii, dar ramane ca un obiectiv important si prioritar pentru Guvern dialogul social cu patronatele, cu sindicatele, insa am creat un nou minister al Consultarii Publice si Dialogului Civic tocmai ca expresie a obiectivului pe care acest Guvern si l-a stabilit, de deschidere spre societatea civila si de dezbatere publica, de consultare publica pe marile proiecte ale Guvernului", a anuntat premierul, joi, la Palatul Victoria, la inceputul primei sedinte a noului Cabinet.

Ciolos a precizat ca Violeta Alexandru este responsabila pentru aceasta noua structura si i-a cerut ca in termenul cel mai scurt sa vina cu o propunere de organizare a acestui minister pentru a stabili "cat mai repede platformele de comunicare si de schimburi de idei cu diferitele organizatii din societatea civila".

"Cand vorbesc de societatea civila, nu ma refer doar la ONG-uri, ci la societatea civila in sens larg. stiu ca sunt diferite forme de organizare sectoriala care au idei, care vor sa ne transmita idei. Sigur, vom avea si structuri de consultare pe partea economica, unde vreau sa pastram legatura cu mediul de afaceri pentru a infuza idei privind proiecte de dezvoltare economica pe care le putem avea in vedere in perioada imediat urmatoare. Dar, dincolo de aceste contacte (...), care sunt firesti, as vrea ca si restul societatii sa aiba canale de comunicare cu acest Guvern", a explicat Ciolos.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii