A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831916.2775.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciolos: „Romania a dovedit in Parteneriatul strategic cu SUA ca nu este doar un beneficiar de sustinere si asistenta”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
10-11-2016, ora 14:11

Ciolos: „Romania a dovedit in Parteneriatul strategic cu SUA ca nu este doar un beneficiar de sustinere si asistenta”

Articol de Cristian Amariei
Romania si SUA au un parteneriat strategic care a rezistat dincolo de diferite administratii, iar tara noastra a dovedit ca nu este doar un beneficiar de sustinere si asistenta, a declarat miercuri premierul Dacian Ciolos, in contextul alegerii lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite ale Americii.

"Victoria lui Donald Trump e rezultatul deciziei americanilor. Deci, nu pot decat sa salut faptul ca SUA au un nou presedinte. Asa cum am spus deja, (...) Romania are un parteneriat strategic cu SUA care a rezistat dincolo de diferite administratii in SUA sau de lideri politici in Romania. E un parteneriat consolidat, cred ca — pot sa spun — bazat pe o incredere reciproca. Romania a dovedit in acest parteneriat ca nu este doar un beneficiar de sustinere si asistenta, ci a si contribuit, mai ales pe partea de securitate la anumite proiecte, in anumite teatre de operatii si chiar si aici, in zona. Este un partener activ si in cadrul NATO si cred ca pe aceste premise vom construi si cu administratia Donald Trump proiecte care sa ne permita sa continuam si sa punem mai bine in valoare componentele acestui parteneriat", a spus prim-ministrul, la dezbaterea "Programul USR in dialog cu Platforma Romania 100", raspunzand unei intrebari din partea presei.

Ciolos a subliniat ca exista o dimensiune economica a acestui parteneriat care poate sa fie bine valorificata.

"Am vazut din programul pe care l-a prezentat si Donald Trump ca aceasta componenta de dezvoltare economica e una importanta — cred ca este deja un punct de la care putem pleca, dar, cu siguranta, sunt si altele si o sa vedem in perioada urmatoare in ce mod se pozitioneaza noua administratie. Oricum, si domnul presedinte si eu am transmis ca Romania crede in acest parteneriat cu SUA si in calitatea de stat membru al UE si cred ca avem elemente pe care sa putem construi in continuare", a adaugat el.

Donald Trump a castigat mai lejer decat s-ar fi asteptat oricine alegerile prezidentiale din SUA, iar acum toata lumea asteapta sa vada cum va pune in aplicare ceea ce a promis in campane. Printre principalele puncte ale progamului sau s-au numarat o colaborare stransa cu aliatii din NATO pentru infrangerea Statului Islamic, dar si un nou sistem de verificare a imigrantilor, pe care l-a numit "filtrare extrema".

Mai multe detalii aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  02.07.2017 18:17

wh0cd583628 buy arimidex

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii