A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664821.0815.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciolos: „Ii rog, pe cei care invinuiesc Guvernul de teama, sa puna in practica ceea ce cer altora sa faca”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-02-2016, ora 08:58

Ciolos: „Ii rog, pe cei care invinuiesc Guvernul de teama, sa puna in practica ceea ce cer altora sa faca”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Dacian Ciolos le-a cerut celor care invinuiesc Guvernul de teama sau lipsa de responsabilitate "sa puna in practica ceea ce cer altora sa faca".

"Nu vreau sa dau lectii nimanui. ii rog doar, cu respect si incredere, pe cei care invinuiesc guvernul de teama sau lipsa de responsabilitate, sa puna in practica ceea ce cer altora sa faca. Schimbarea poate veni si din dezordine, dar cred ca e mai solida daca ea vine din ordinea fireasca a lucrurilor", a scris Ciolos, pe Facebook, putin dupa miezul noptii de luni spre marti.

Premierul a mai spus ca ziua de luni a fost o zi "grea", in care a incercat sa ia decizia "cea mai inteleapta".

"Astazi a fost o zi grea. Am incercat sa iau decizia cea mai inteleapta, pornind de la o anumita ordine a lucrurilor, care ar trebui sa stea la baza schimbarii pe care ne-o dorim. O ordine care il pune pe fiecare la locul lui, pentru a-si asuma raspunderea data de pozitia pe care o are", a aratat Ciolos.

Seful Guvernului a avut luni o serie de intalniri cu liderii partidelor parlamentare pe tema modificarii legii alegerilor locale. In urma acestor discutii, Ciolos a spus ca decizia organizarii alegerilor locale in doua tururi de scrutin trebuie luata in Parlament si ca Guvernul e gata sa sprijine un astfel de demers.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  03.02.2016 10:59

In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet@usa.com. Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii