A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817489.112.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciolos: „Cresterea economica nu inseamna ca suntem indreptatiti a doua zi sa crestem cheltuielile”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
11-11-2016, ora 13:12

Ciolos: „Cresterea economica nu inseamna ca suntem indreptatiti a doua zi sa crestem cheltuielile”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Dacian Ciolos a afirmat joi ca cifrele bune care arata crestere economica nu trebuie sa duca imediat la o crestere a cheltuielilor iar un Guvern responsabil trebuie sa asigure predictibilitate pentru sectorul privat.

"Economia Romaniei evolueaza bine in ultimii ani daca ne uitam la cifre (...). Intrebarile pe care trebuie sa si le puna un Guvern responsabil si sa caute raspuns la ele ar fi in primul rand cum asiguram predictibilitatea necesara pentru ca sectorul privat sa continue investitiile in dezvoltare si pentru ca acest trend sa continue. Pentru ca nu cred ca e cazul sa ne laudam cu cifre de pe un an pe altul daca nu vedem inscrise aceste cifre intr-o evolutie pozitiva. (...) Nu cred ca faptul ca avem pe hartie aceasta cifra buna de crestere economica inseamna ca suntem indreptatiti a doua zi sa crestem cheltuielile, mai ales sa crestem cheltuieli care nu duc neaparat la o consolidarea a acestei cresteri economice", a afirmat Ciolos la gala ''Topul National al Firmelor 2016''.

Premierul a insistat asupra nevoii de predictibilitate pentru mediul de afaceri, dar si asupra reducerii birocratiei.

"Un alt lucru cerut de mediul de afaceri si nu numai, chiar si de cetatenii romani, este reducerea birocratiei, astfel incat aplicarea actelor normative sau a politicilor fiscale in cazul mediului de afaceri sa nu va impuna sarcini administrative inutile. si in acest domeniu am facut cativa pasi importanti, nu multi, doar cativa, pentru ca va asigur ca avem inca mult de destelenit in acest domeniu. Administratia din Romania a fost foarte productiva in acesti ultimi ani in a produce birocratie, deci acest proces trebuie continuat in mod structurat pentru a nu crea mai mult rau decat bine reducand asa, taind cu toporul taxele sau dand cu coasa. Stiti cum e, cand dai cu coasa tai si fan, tai si buruieni, dar poti sa mai tai si lucruri utile. Deci, chiar si debirocratizarea trebuie facuta structurat si bine gandit, proiectata pe termen mediu", a mai spus prim-ministrul.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii