A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815707.3417.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciocolata, dulcele care te poarta intre extaz si agonie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-08-2014, ora 10:11

Ciocolata, dulcele care te poarta intre extaz si agonie

Articol de Madalina Irimia

O iubim indiferent de momentul zilei si nu exista tristete pe care mult-iubita ciocolata sa nu o trateze.

Ciocolata ne face parca viata mai frumoasa si este nelipsita din cosul de cumparaturi, dar la fel de bine cum ne poate aduce zambetul pe fata, ne poate aduce in pragul depresiei, mai ales daca nu tinem cont de informatiile nutritionale si alegem sortimente deloc prietenoase cu silueta.

Totusi, daca vei cunoaste cateva mici trucuri vei putea sa impaci si capra si varza. Astfel, vei reusi sa te rasfeti si vei rasfata si gusturile membrilor familiei tale, insuflandu-le, totodata, si cateva reguli de baza pentru impunerea unei alimentatii echilibrate si sanatoase.

Insusirile senzoriale deosebite, dar si valoarea nutritiva mai ridicata fata de celelalte produse zaharoase, fac ca produsele din cacao, in special ciocolata, sa fie foarte apreciate indiferent de varsta. Continutul de cacao si adaosul de lapte imbunatatesc nu numai valoarea nutritiva a ciocolatei, dar o fac una din cele mai ravnite dintre toate produsele zaharoase”, spune Costel Stanciu, Presedintele Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Mai multe pe csid.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii