ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
22-10-2015, ora 14:11

Cine va prezenta gala premiilor Oscar din 2016. „Este cel mai valoros jucator al industriei de divertisment”

Articol de Madalina Irimia
Actorul de comedie american Chris Rock va prezenta cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc la Los Angeles, pe 28 februarie 2016, informeaza screendaily.com.

"Sunt atat de bucuros ca voi prezenta Oscarurile", a spus Chris Rock, care a fost prezentatorul principal si al celei de-a 77-a gale a premiilor decernate de Academia de film americana, in 2005. "E minunat sa fac asta din nou", a adaugat starul american.

"Chris Rock este cu adevarat un MVP (most valuable player, cel mai valoros jucator n.r.) al industriei de divertisment", au spus producatorii galei, David Hill si Reginald Hudlin. "Comic, actor, scenarist, producator, regizor, autor de documentare - a facut absolut orice. Va fi un prezentator de Oscar fenomenal", au adaugat ei.

"Impartasesc entuziasmul lui David si Reggie si il vom primi cu multa caldura alaturi de noi pe Chris, a carui voce de comedie a definit cu adevarat o intreaga generaţie. Va contribui cu siguranţa cu talentele sale multiple la succesul galei Oscar din 2016", a spus la randul ei Cheryl Boone Isaacs, presedinte al Academiei de film americane, instituţia care decerneaza premiile Oscar.

Nominalizarile la premiile Oscar vor fi anunţate pe 14 ianuarie. Cea de-a 88-a gala a Academiei de film americane va avea loc pe 28 februarie, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Chris Rock a fost descoperit de Eddie Murphy si a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai anilor '90. Nascut in Carolina de Sud, pe 7 februarie 1966, Chris Rock a crescut in cartierul Brooklyn din New York.

Cunoscut cel mai bine pentru scenele sale de comedie in care ironiza cu mult umor relaţiile dintre persoanele de culoare si cele caucaziene, Chris Rock a aparut recent in "Top Five", un film pe care l-a scris si l-a regizat, lansat pe marile ecrane americane in decembrie 2014.

Chris Rock a jucat, printre altele, in filmele "Doua zile la New York/ 2 Days in New York" (2012), "Pregateste-te, ca vine/ What to Expect When You're Expecting" (2012), "Oameni mari si fara minte/ Grown Ups" (2010), "Cred ca imi iubesc nevasta/ I Think I Love My Wife" (2007), "Un negru pentru Casa Alba/ Head of State" (2003).

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii