A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758432.0564.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cine sufera mai mult in urma unei despartiri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-07-2014, ora 15:01

Cine sufera mai mult in urma unei despartiri

Articol de Madalina Irimia

Iubirea a fost intotdeauna un subiect de maxim interes pentru noi toti. Pentru ca reprezinta unul dintre idealurile umanitatii, iubirea, nu avea cum sa nu ajunga sub lupa marilor cercetatori ai lumii, fiind studiata sub toate aspectele ei (cum ajungi sa iubesti o persoana, trairile pe care le ai atunci cand esti indragostit, conflicte de cuplu, despartiri).

In 1986, psihologul Robert Sternberg propunea o viziune inedita asupra iubirii cunoscuta sub numele de 'Teoria Triunghiulara a Iubirii'', pornind de la trei componente de baza ale relatiilor interpersonale: intimitatea, pasiunea si angajamentul. El definea intimitatea ca fiind legatura emotionala dintre doua persoane, increderea si cunoasterea profunda a celuilalt. Pentru Sternberg, pasiunea reprezinta o puternica dorinta emotionala si sexuala, involuntara, care da nastere unor sentimente pozitive(fericire, exaltare), dar si negative(ganduri negative, disperare, iritare)si care poate fi adusa usor la viata dar tot atat de repede poate fi si stinsa. Sternberg apreciaza ca angajamentul intr-o relatie reprezinta singura parte logica a iubirii, fiind factorul decisiv al relatiei, prin care persoana in cauza decide daca va continua relatia sau ii va pune capat. Potrivit lui Sternberg, absenta tutoturor acestor trei componente intr-o relatie duce, inevitabil, la separarea partenerilor.

Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: despartire, cuplu, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii