ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2013, ora 09:07

Cine este tanarul de 28 de ani care l-a convins pe seful Facebook sa-i cumpere business-ul cu 1 mld. dolari

Articol de Cristian Amariei

"Sunt incantat sa va impartasesc ca am hotarat sa cumparam Instagram si ca talentata lor echipa se va alatura Facebook", anunta Mark Zuckerberg, la inceputul anului trecut, pe pagina sa de Facebook. Aplicatia Instagram pentru care antreprenorul a platit un miliard de dolari, este conectata la diverse servicii, lucru pe care cei de la Facebook au cautat sa-l exploateze la maximum pentru incarcarea fotografiilor pe reteaua de socializare. Cine este insa tanarul de 28 de ani, co-fondator al afacerii Instagram, aflati din interviul de mai jos.

Mark Zuckerbeg a vrut sa optimizeze calitatea fotografiilor incarcate pe Facebook si sa extinda modalitatile utilizatorilor de a face acest lucru prin intermediul diverselor servicii.

Pentru ca imaginile incarcate de pe telefonul mobil sunt tot mai raspandite pe Facebook, achizitia serviciului Instagram, integrarea si imbunatatirea lui au vizat transformarea acestei experiente intr-una tot mai placuta pentru utilizatorii care isi acceseaza pagina de pe mobil, scrie Business Insider.

Integral pe incont.ro

Foto: moritzbappert.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii