A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680231.937.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cine este femeia pe care Hollande a gratiat-o dupa ce si-a ucis sotul. Cazul a starnit o mobilizare incredibila in Franta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-02-2016, ora 12:32

Cine este femeia pe care Hollande a gratiat-o dupa ce si-a ucis sotul. Cazul a starnit o mobilizare incredibila in Franta

Articol de Cristian Amariei
O femeie din Franta, condamnata la zece ani de inchisoare, a fost gratiata de Francois Hollande.

Jacqueline Sauvage a ajuns in spatele gratiilor pentru ca si-a ucis sotul care a supus-o pe ea si copiii lor la numeroase violente, decenii la rand.

Fetele i-au solicitat presedintelui sa le gratieze mama, sustinute de o petitie cu 400 de mii de semnaturi.

Aproape o jumatate de secol de infern conjugal a indurat Jacqueline Sauvage, acum in varsta de 68 de ani. Sotul ei a supus-o violentelor si abuzurilor, inclusiv de natura sexuala. De toate acestea nu au fost feriti nici cei patru copii ai lor.

In septembrie 2012, cand fiul ei si-a pus capat zilelor, femeia a rabufnit - si-a impuscat mortal sotul.

"La cativa metri de ea, arma crimei sta marturie pentru violenta gestului femeii. O pusca de vanatoare cu care l-a impuscat de trei ori pe sotul ei."

10 ani de inchisoare a fost pedeapsa primita de Jacqueline Sauvage. Sentinta, confirmata definitiv in decembrie, anul trecut, le-a revoltat pe cele trei fiice ale femeii.

"Mama noastra a suferit pe toata durata vietii sale de femeie casatorita, victima a tatalui nostru, un barbat violent, tiranic, pervers si incestuos" - au pledat ele.

"Foarte dur, posesiv, rau, pervers... Un monstru!"

Cazul a starnit emotie in Franta, dar a dus si la o adevarata mobilizare. Cu sprijinul a numerosi parlamentari si personalitati, fetele i-au inaintat presedintelui o cerere de gratiere. Francois Hollande le-a primit la Elysee vineri, impreuna cu avocatii lor.

Janine Donaggiunta, avocata lui Jacqueline Sauvage: "Francois Hollande, presedintele francez, le-a primit cu caldura si cu umanitate. Le-a acordat foarte mult timp pentru a le asculta. Cele trei fete si-au povestit drama, i-au spus ce viata plina de suferinte au trait si, mai presus de toate, cate a indurat mama lor. Francois Hollande a fost profund impresionat".

Duminica seara, Hollande s-a intalnit din nou cu avocatii pentru a le spune ca o gratiaza pe Jacqueline Sauvage, care se va intoarce in scurt timp acasa.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii