A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664512.9303.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cinci solutii ANTI-IMBATRANIRE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2013, ora 13:06

Cinci solutii ANTI-IMBATRANIRE

Articol de Madalina Irimia

Organismul imbatraneste mai greu daca te obisnuiesti sa petreci mult timp in aer liber, sa faci sport si sa te hranesti cu alimente de calitate inca din copilarie. Foarte important este si sa nu fumezi, sa-ti dezvolti mereu abilitati noi si sa te odihnesti bine noaptea. Toate acestea te pregatesc pentru o viata lunga si sanatoasa, spune medicul olandez Erik Richter, specialist in medicina antiaging si unul dintre principalii creatori de antioxidanti din lume.

1 Lupta cu genele. Medicul ii contrazice pe cei care spun ca genele joaca rolul cel mai important in procesul de imbatranire. El te sfatuieste sa nu dai vina numai pe genetica, daca ajungi sa imbatranesti inainte de vreme. "Chiar daca aveti gene rele, important este sa nu le ajutati sa se exprime", spune Erik Richter.

2 Hraneste-te cu grasimi bune. Un aliat important in lupta contra imbatranirii premature este alimentatia. Este bine ca aceasta sa fie sanatoasa si echilibrata inca din copilarie. "Cei bine hraniti inca din copilarie beneficiaza de asta tot restul vietii“, spune doctorul olandez. El le recomanda parintilor sa dea copiilor grasimi bune, cum sunt cele din peste. Studiile au aratat ca micutii hraniti cu grasimi sanatoase au abilitati motorii mai bune, au un vocabular mai bogat si, in general, un IQ mai ridicat decat cei care nu consuma astfel de lipide. „Daca alimentatia devine de calitate, se cunosc beneficiile inca din prima luna de la schimbare", mai spune doctorul.

Citeste mai mult pe doctorulzilei.ro

Foto: lyla.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii