A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631586.0719.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cinci alimente pentru o piele fara acnee
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-02-2014, ora 14:06

Cinci alimente pentru o piele fara acnee

Articol de Madalina Irimia

Pe langa tulburarile hormonale, si alimentatia joaca un rol important atunci cand vine vorba despre sanatatea si aspectul pielii. Un ten luminos, curat si lipsit de cosuri poate fi pastrat cu ajutorul unei alimentatii bogate in elemente benefice precum:

1. Chefirul- acest minunat produs lactat fermentat ce provine din tarile caucaziene asigura consumatorilor un amestec de proteine, lipide si zaharuri ideal pentru o sanatate de fier. In functie de perioada de fermentatie, acesta poate fi mai mult sau mai putin acru, mai bogat sau mai sarac in nutrienti. De exemplu, cu cat este mai acru, cu atat va fi mai bogat in acid folic, una dintre cele mai importane vitamine in sarcina, in prevenirea anemiei si in mentinerea unui aspect frumos al pielii.

Chefirul stimuleaza digestia si detoxifica organismul in acelati timp. Iar atunci cand corpul este curat pe dinauntru, va straluci pe dinafara. Si sa nu uitam, desigur, de cantitatea importata de vitam.

Integral pe csid.ro

Foto: infocs.ro

     
Tag-uri: alimente, ten, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii