A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758443.9338.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2014, ora 14:06

Cinci MISTERE nerezolvate din TRIUNGHIUL BERMUDELOR

Articol de Madalina Irimia

Triunghiul Bermudelor, zona geografica din Atlanticul de Nord marginita de Insulele Bermude, Puerto Rico si Fort Lauderdale, Florida, continua sa-i fascineze pe oamenii de stiinta si pe investigatorii fenomenelor paranormale datorita intamplarilor bizare care s-au intamplat aici. Site-ul 2leep.com a realizat un top al acestora:

1. Pe 28 decembrie 1948, capitanul Robert Lindquist a decolat de pe aeroportul San Juan, Puerto Rico, cu alti doi membri ai echipajului si cu 29 de pasageri la bord, cu destinatia Miami. Cand s-a apropiat la circa 80 de kilometri de Miami, Lindquist le-a cerut indicatii de aterizare reprezentantilor aeroportului, dupa care n-a mai raspuns la mesajele acestora. Avionul a disparut si n-a mai fost gasit niciodata.

2. Sulphur Queen, un vas cu o lungime de 160 de metri, a fost construit initial ca petrolier, insa ulterior a suferit modificari care i-au permis sa transporte sulf. Pe 3 februarie 1963, pe cand se afla la 370 de kilometri de New Orleans, nava a disparut pur si simplu, ca inghitita de ape. Doua saptamani mai tarziu, un fragment dintr-o barca de salvare, o vesta de salvare si o vasla rupta au fost aduse de apa pe o plaja din Florida.

3. Cazul USS Cyclops reprezinta cea mai mare pierdere umana suferita de Garda de Coasta a Statelor Unite cu o nava fara capacitati de lupta. In martie 1918, nava cu peste 300 de membri ai echipajului a disparut in timp ce naviga prin Triunghiul Bermudelor. O operatiune de cautare de amploare a fost declansata, insa nava n-a mai fost gasita niciodata.

4. Unul dintre cele mai mari mistere legate de Triunghiul Bermudelor il reprezinta disparitia a cinci avioane militare americane pe 5 decembrie 1945, in timpul unei misiuni de antrenament. Pilotii au comunicat prin radio faptul ca s-au confruntat cu fenomene misterioase. "Nu putem identifica vestul. Totul e dat peste cap. Nu ne dam seama de directia in care inaintam. Totul arata ciudat, pana si oceanul". Ultimele cuvinte rostite de un pilot au uluit autoritatile americane: "Ne apropiem de un zid ca de spuma de apa. Ne-am ratacit complet".

Integral pe realitatea.net

Foto: aliceinwonder.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii