A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662236.1751.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cina "plutitoare" la restaurantul cu mese suspendate (Poze)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2014, ora 06:01

Cina "plutitoare" la restaurantul cu mese suspendate (Poze)

Articol de Madalina Irimia

Dinner in the Sky va fi primul restaurant suspendat din Las Vegas, pe care afacerista Janeen Hinden vrea sa il transforme intr-o afacere de succes in SUA.

Cei care cauta senzatii tari la inaltime vor avea un loc special in care sa ia masa.

Dinner in the Sky este restaurantul unei antreprenoare din Las Vegas, SUA, care isi invita clientii sa cineze la 54 de metri inaltime.

Janeen Hinden spune ca lucrarile pentru noua constructie in forma unui turn "T" au inceput si estimeaza ca aceasta va fi gata pana in aprilie. Restaurantul va avea pana la 22 de locuri, iar acestea vor fi grupate in jurul unei mese imense suspendate.

"Cred ca va face furori in Las Vegas - capitala entertainmentului si a artelor culinare. Sper aa devina o atractie de top in oras", a declarat Hinden.

Clientii vor plati cate 290 de dolari pentru o masa la restaurantul cu mese suspendate si vor fi atasati de scaune cu ajutorul unor harnasamente. Ei vor petrece aproximativ o ora la inaltime, savurand preparate delicioase cu vita, pui, peste si legume, insotite de diverse deserturi.

Antreprenoarea a mai spus ca intentioneaza sa extinda aceasta afacere in New York, San Diego si Hawaii, daca va deveni profitabila in Las Vegas. Acest concept de restaurant nu este nou, insa pana acum nu a prins in America. Ramane de vazut cat succes va avea acest proiect in valoare de 4 milioane de dolari, care va genera aproximativ 65 de locuri de munca.

Sursa: apropo.ro

Foto: abry.biz

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii