A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674815.5968.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Chrome 25 va oferi securitate sporita si recunoastere sau control vocal
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2013, ora 11:30

Chrome 25 va oferi securitate sporita si recunoastere sau control vocal

Articol de Cristian Amariei

La putin timp dupa ce Google a lansat versiunea cu numarul 24 a browser-ului Chrome si a oferit si utilizatorilor Android un canal de distributie pentru versiunile Beta, compania a publicat prima versiune Beta a versiunii 25 si aceasta aduce imbunatatiri importante pentru securitate, dar si extinderea unor facilitati interesante.

Chiar daca fiecare extensie pentru Google Chrome ruleaza in spatiul sau de memorie intr-un mediu virtualizat, fiecare dintre acestea reprezinta o sursa potentiala pentru infectii, iar posibilitatea de instalare invizibila marea riscurile. Odata cu versiunea 25, Google Chrome va cere validarea manuala in momentul instalarii extensiilor, fie ca operatiunea este facuta de utilizator sau de o alta aplicatie. In plus, extensiile deja instalate vor trebui validate dupa actualizarea la versiunea 25, browser-ul asigurandu-se astfel ca utilizatorul a luat la cunostinta de existenta modulelor software deja instalare.

Integral pe go4it.ro

Foto: footage.shutterstock.com

     
Tag-uri: Google, comanda, voce
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii